2: Eenvoudig in onderhoud

Grimbergen

Voor dit moderne nieuwbouwproject in Grimbergen gingen we op zoek naar materialen en aanplantingen die – net zoals de woonst – schitteren dankzij hun eenvoud. We kozen samen voor grootformaattegels doorheen de tuin, in combinatie met een secundair terras in dezelfde materialen. Dit terras werd verhoogd en voorzien van LED verlichting die het ‘s avonds heerlijk vertoeven maakt in deze oase van rust. De achterzijde van de tuin lieten we onbegroeid, zodoende optimaal te kunnen genieten van de prachtige achterliggende boomgaard.

Realisatie:

Omheining achteraan / Kleurrijke prairietuin over de volledige lengte van de grond / Op maat gemaakte zijpoort in de gewenste RAL kleur / Parkeerzone met waterdoorlatende verharding / Extensief groendak voor een mooi zicht en betere isolatie van het gelijkvloers / Modern tuinhuis in Thermowood.

Gebruikte materialen:

Ebema megategels 100x100x6 / Lightpro LED verlichting / Aluminium poort en omheining op maat / Ebema Grassline Small waterdoorlatende verharding / Ayous Thermowood tuinhuis door Cockaerts tuinhuizen.