Moderne nieuwbouw

Zemst

In Zemst vindt u één van onze totaalprojecten terug; een geslaagde combinatie van de modernste verhardingen en kleurrijke prairietuinen voor een prachtige nieuwbouwwoning die wordt bewoond door een jong gezin. De architectuur en de aanleg van de tuin wordt gekenmerkt door de best mogelijk balans tussen functionaliteit en esthetiek. 

We realiseerden een automatische toegangspoort en zichtbelemmers in de omheining om volledige privacy vanaf de straatkant te garanderen, een oprit met waterdoorlatende verhardingen in twee uitvoeringen, verlichting voor de oprit en ingang van de woonst en bloeirijke aanplantingen in moderne aluminium bloembakken met haagstructuren voor een aangenaam zicht vanuit het bureel dat zich aan de voorzijde van de woonst bevindt. De terrassen werden aangelegd in megategels met discrete afwateringsgeulen en we plaatsten een robotmaaier voor een zo efficiënt mogelijk tuinonderhoud. 

Gebruikte materialen:

Ebema Grassline Small / Ebema Avienna Square / Lightpro staande verlichting / Aluminium bloembakken / Aluminium schuifpoort / Betafence omheining met zichtbelemmering / Ebema Megasmooth Grey Velvet 100x100x4 / Husqvarna Automower.